TUKANG JAHIT – AZZARA COTTONS

TUKANG JAHIT AZZARA COTTONS

Azzara Cottons adalah butik yang sudah dikenali ramai dengan kualiti jahitan yang cantik dan kemas. Butik kami terletak hanya “walking distance” dari stesen LRT Putra Heights. Kami menerima pelbagai tempahan jahitan seperti baju kurung, kebaya, peplum, jubah, baju melayu dan juga wedding dress.

 

JAHITAN BERKUALITI

Rate jahitan baju kurung dewasa bermula dari RM90 sahaja!! Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan jahitan dan temujanji, anda boleh menghubungi Farah di 0122122596 (whatsapp/call).

Alamat butik:
Azzara Cottons,
No 2a, Jln Putra Mahkota 7/6a,
Seksyen 7, Putra Heights,
47650 Subang Jaya, Selangor.
www.azzaracottons.com

+6012-2122596 (whatsapp/call)

KAIN COTTON VOILE ON SALE!! CEPAT SEBELUM SEMUANYA HABIS!!

Kain cotton voile premium dari Azzara Cottons kini dijual dengan harga diskaun!! Ini bersempena “august clearance sale” Azzara Cottons. Untuk peminat-peminat kain cotton, anda bolehlah melayari website www.azzaracottons.com atau melawat instagram @azzaracottons untuk melihat kain-kain cotton voile dari Azzara Cottons yang sekarang ditawarkan dengan harga diskaun. Inilah peluang terbaik anda untuk memborong kain cotton dari Azzara Cottons. Pastinya berbaloi-baloi!

KAIN COTTON TERBAIK UNTUK BAJU RAYA 2017

Ramai yang meminati kain cotton kerana keselesaannya. Tetapi, bagi peminat-peminat tegar kain cotton, corak yang unik dan menarik juga adalah tarikan kain cotton dari dulu lagi. Kebanyakkan “designer” corak untuk fabrik kraf suka menggunakan kain cotton sebagai “material” mereka. Antara “designer brand” yang diminati Azzara Cottons ialah Robert Kaufman dan Jinny Beyer.

Disebabkan corak-corak kain cotton dari koleksi Robert Kaufman dan Jinny Beyer agak unik dan sesuai untuk dijadikan baju kurung, Azzara Cottons telah mendapatkan koleksi kain cotton dari Robert Kaufman dan Jinny Beyer khas untuk peminat-peminat tegar kain cotton di Malaysia. Jika anda sedang mencari-cari kain pasang yang sesuai untuk baju Raya 2017 anda, jangan lupa ke www.azzaracottons.com atau terus ke butik Azzara Cottons di Putra Heights, Subang Jaya.

 

 

KAIN COTTON UNIK

 

Jika anda peminat fabrik kain cotton yang unik, rugi jika anda tidak berkunjung ke butik Azzara Cottons. Disini terdapat pelbagai koleksi kain cotton yang lain dari kebiasaan. Corak-corak fabriknya memang segar dan pasti membuat anda terpikat.

Kain-kain ini diimport dari serata dunia membuatkan butik Azzara Cottons gemar digemari peminat kain cotton yang sukakan kain yang ekslusif. Kain-kain ini dijual dengan harga yang berpatutan walaupun diimport dan diperolehi secara ekslusif.

Jadi, apa tunggu lagi, dapatkan koleksi kain cotton untuk baju raya anda di butik Azzara Cottons yang terletak di Putra Heights, Subang Jaya.

KAIN COTTON PREMIUM UNTUK RAYA 2017

AZZARA COTTONS adalah sebuah butik yang terkenal dengan koleksi fabrik kapas yang PREMIUM.

Koleksi fabrik kapas atau kain cotton di Azzara Cottons agak unik kerana fabrik-fabriknya diimport dari seluruh pelusuk dunia. Jika anda seorang peminat kain cotton, anda pasti teruja apabila ke butik Azzara Cottons. Ini kerana corak fabrik kapas di Azzara Cottons agak “rare” dan “fresh” . Butik ini juga agak senang untuk dikunjungi kerana terletak berhampiran dengan stesen LRT Putra Heights. Anda boleh berjalan kaki sahaja dari stesen LRT Putra Heights ke butik Azzara Cottons. Jika anda memandu kereta, alamat butik Azzara Cottons adalah seperti berikut:

AZZARA COTTONS,

NO 2A, JLN PUTRA MAHKOTA 7/6A, SEK 7,

PUTRA HEIGHTS, 47650 SUBANG JAYA, SELANGOR.

TEL: 0193822596

Lebih menarik lagi, jika anda tidak mempunyai tukang jahit, anda boleh terus menempah baju anda di Azzara Cottons! Ini kerana Azzara Cottons juga menyediakan khidmat tempahan pakaian! Jadi, kepada peminat-peminat fabrik kapas, apa tunggu lagi! Plan your visit to Azzara Cottons today!

Dapatkan fabrik pilihan anda secara online di https://www.azzaracottons.com/product-category/fabrics/

merdeka-6

MENCARI TUKANG JAHIT PROFESSIONAL DENGAN RATE BERPATUTAN?

Azzara Cottons adalah butik yang sudah dikenali ramai dengan kualiti jahitan yang cantik dan kemas. Butik kami terletak hanya “walking distance” dari stesen LRT Putra Heights. Kami menerima pelbagai tempahan jahitan seperti baju kurung, kebaya, peplum, jubah, baju melayu dan juga wedding dress.

TEMPAHAN RAYA SUDAH DIBUKA!!

Rate jahitan baju kurung dewasa bermula dari RM90 sahaja!! Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan jahitan, anda boleh menghubungi Farah di 0122122596 (whatsapp/call).

Alamat butik:
Azzara Cottons,
No 2a, Jln Putra Mahkota 7/6a,
Seksyen 7, Putra Heights,
47650 Subang Jaya, Selangor.
www.azzaracottons.com

16298695_1239190989529019_2060957953632151785_n

Tukang Jahit Berpengalaman di Putra Heights, Subang Jaya – AZZARA COTTONS

Azzara Cottons menerima pelbagai tempahan jahitan. Kepakaran kami ialah menjahit baju kurung, kurung moden, abaya, jubah, dress, baju bridesmaid dan pengantin.

Follow instagram kami @azzaracottons atau FB page kami di https://www.facebook.com/azzaracottons.my/

Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Farah di 0122122596 (whatsapp atau call)

20150218_12544020150218_125534

Lokasi Butik:

Azzara Cottons
No 2a, Jalan Putra Mahkota 7/6a,
Seksyen 7, Putra Heights,
47650 Subang Jaya, Selangor.

KAIN COTTON AZZARA COTTONS- English Cotton yang bermutu tinggi!

IMG_9967

IMG_9965

IMG_9961

Disebabkan sambutan yang baik terhadap kain cotton dari jenis English Cotton, Azzara Cottons kini menambah koleksi kain English Cotton dengan design-design terbaru yang sangat fresh dan menarik. Nyata ramai pelanggan-pelanggan Azzara Cottons yang sangat teruja dengan koleksi English Cotton kali ini. Ramai yang telah mendapatkan kain-kain terbaru ini di butik dan melalui pembelian di website Azzara Cottons www.azzaracottons.com.

Apa yang menyebabkan ramai yang teruja dengan kain English Cotton ini adalah disebabkan teksturnya yang sangat lembut tetapi tidak jarang. Ianya sangat sesuai digunakan untuk ke pejabat mahupun di majlis-majlis formal dan tidak formal. Di hari yang panas, pastinya kain English Cotton ini memberikan keselesaan kepada si pemakai. Inilah kelebihan-kelebihan kain English Cotton dari koleksi Azzara Cottons yang bermutu tinggi.